Przepisy

CAFFÈ VANILIO MUŚNIĘTE MIGDAŁAMI

Caffe Vanilio z migdalami

Delikatny syrop z agawy jest uzupełnieniem rozgrzewających aromatów i jedwabiście gładkiej konsystencji Caffé Vanilio.  Rozdrobnione migdały tego latte macchiato dodają subtelnej chrupkości temu kremowemu przysmakowi i sprawią, że zauroczysz się w tym przepisie od pierwszego łyku.

Składniki:

  • 1 szklanka View Recipe
  • Kawa Caffé Vanilio (40ml)
  • 10g syropu z agawy
  • 240ml mleka 1.5%
  • Rozdrobnione migdały

Sposób przygotowania:

  1. Do szklanki View Recipe wlej 5 g syropu z agawy
  2. Zaparz Latte Macchiato z Caffé Vanilio do szklanki.
  3. Dodaj lekko pokruszone migdały na wierzch mlecznej pianki i polej je syropem z agawy.

Powiązane posty